Despre noi

MACROSTAR International S.R.L.este o companie cu capital privat integral românesc, înfiinţată în anul 2006 specializată exclusiv în servicii de curăţenie şi întreţinere profesională a clădirilor, dezinsecţie, deratizare, dezinfecţie, alpinism utilitar, mentenanta echipamente electrice, sanitare climatizare (servicii integrate) pentru clădiri de birouri, spaţii comerciale, hale de producţie şi depozitare, săli de spectacol, curăţenia generală după finalizarea unei construcţii precum şi curatare - întreţinere spatii verzi, toaletare copaci, plante de interior si exterior.

Executam curatarea si deszapezirea parcarilor, aleilor si trotuarelor aferente celor 78 locatii pe care le intretinem cu contracte ferme.

Compania noastră este marcă inregistrată O.S.I.M., certificata  

Dezvoltarea activităţii a fost realizată din resurse financiare proprii, în momentul de faţă avem un număr de 56 de salariaţi angajaţi cu contracte de muncă pe perioadă nedeterminată.

Portofoliul nostru de clienţi este variat, dar în special activăm în segmentul de piaţă financiar bancar la nivel national.
Suntem principalii furnizori de servicii profesionale de curatenie-igiena si servicii speciale, pentru:

Euroconstruct Trading “98

Emporium

Unirea Shopping Center

Centrul Cultural al Primariei Municipiului Bucuresti

U.P.S. Romania (Bucuresti si Timisoara)

Ambasada Frantei, Institutul Francez si altii.

Tehnologia propusă este în conformitate cu normele europene de curăţenie periodică şi cu programele generale de curăţire JohnsonDiversey Schweiz.

Tehnologia, maşinile, echipamentele, ustensilele şi soluţiile folosite sunt marca TASKI.

Toate substanţele şi concentratele utilizate sunt biodegradabile în proporţie de peste 95% (în conformitate cu H.G. 527 din 31.05.2001).

Produsele, certificate de Asociaţia elveţiană pentru calitate şi sisteme de management – SQS, se încadreaza în standardele internaţionale pentru:

  • - managementul calităţii şi sistemelor de calitate - ISO 9001
  • - managementul calităţii mediului - ISO 14001

Soluţiile au fost testate şi aprobate de către Societatea germană pentru igienă şi microbiologie, fiind avizate de Ministerul Sănătăţii din România.

Tehnologia propusă este în conformitate cu prevederile art.52 din “Norme de igienă şi recomandări privind mediul de viaţă al populaţiei” aprobată prin O.M.S. 536 din 23.06.1997.

Macrostar International oferă servicii şi pentru întreţinerea plantelor de interior şi a spaţiilor verzi care constau în lucrări de întreţinere generală şi specială a acestora desfăşurate sub atenţia unui specialist horticol.

Pregătirea şi instruirea personalului se face în cadrul programului JohnsonDiversey Schweiz şi este permanent completată în cadrul instruirii specifice activităţii de curăţenie profesională la standarde europene, impuse de catre JohnsonDiversey – Schweiz, acţiune organizata prin intermediul contractului incheiat cu furnizorul de echipamente, consumabile şi tehnologie - S.C. Veb Imex Group S.R.L. – cu care noi avem contract inca de la începutul activităţii noastre precum şi instruirea salariaţilor privind normele de protecţia muncii realizată de responsabilul nostru de Protecţia Muncii.

Personalul este foarte atent selecţionat după criterii complexe, stabilite în concordanţă cu  politica de management a calităţii promovată consecvent de compania noastră.

Personalul companiei poate fi uşor identificat în cadrul incintelor de lucru, acesta beneficiind de echipament de lucru personalizat şi de sisteme de comunicaţie moderne, pentru eficientizarea timpului de intervenţie în locurile unde apare o problemă, ce intră în sarcina noastră.

Personalul “Macrostar International S.R.L.” a beneficiat de cursul de pregatire ca “agent curaţenie clădiri şi mijloace de transport”, curs organizat de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti şi certificat de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale şi de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Echipa de alpinişti utilitari, cu certificate de calificare în domeniu, echipamentul de lucru la înălţime de ultimă generaţie, este permanent supus verificărilor şi nu li se permite începerea lucrului decat dupa ce s-a întocmit procesul verbal de verificare de către responsabilul Departamentului  de Protecţia Muncii.

Grija pentru sănătatea salariaţilor noştrii cât şi legislaţia în vigoare, ne-a determinat să luăm măsuri serioase în această direcţie.

Avem un contract de medicină a  muncii cu “Loxan Medical Unit” şi propriul Cabinet Medical, dotat cu aparatură care ne ajută în profilaxia unor potenţiale îmbolnăviri cu efecte directe în bunul mers al activităţii societăţii. Acest serviciu îl oferim în mod direct şi gratuit atât salariaţilor noştri cât şi familiilor acestora.

Macrostar International S.R.L deţine 4 autoutilitare pentru intervenţii, dotate cu echipamente diversificate.

Conducerea companiei, efectuează inspecţii periodice în locurile unde echipele îşi desfăşoară activitatea, pentru a se asigura de calitatea serviciilor prestate.

Societatea noastră posedă asigurare de răspundere civilă profesională, împotriva daunelor ce pot fi produse în dauna Beneficiarului în valoare de 100.000 Euro la Groupama Asigurari, Sucursala Bucureşti.