Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare enumerate mai jos.
Atat accesul cat si utilizarea website-ului Macrostar.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile.
Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul Macrostar.ro
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website.
Website-ul Macrostar.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestuia iar Macrostar Services S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa si de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.
Pentru ca Macrostar Services S.R.L sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
- Nu veti copia sau distribui nici o informatie fie ea text, fotografii, video, sau orice alt material fara a obtine in prealabil acordul nostru.
- Nu veti modifica sau degrada nici o parte a acestui website, in afara de partile unde aveti in mod legal si prestabilit acces.
- Nu veti publica pe acest website informatii care pot induce in eroare sau privind corectitudinea acestora (text, materiale video, fotografii, etc).
- veti respecta Temenii si Conditiile impuse.
Pentru a avea acces la anumite pagini si/sau elemente ale acestui website, trebuie sa va creati un cont.
Contul va necesita aprobare din partea unui administrator si se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui.
Macrostar Services S.R.L nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului creat. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru modul in care va folositi contul precum si pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora prin utilizarea neautorizata.
In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii sub orice forma a website-ului.
Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

4. Drepturile proprietatii intelectuale
Continutul website-ului va este oferit gratuit si cu scop informational.
Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica Macrostar Services S.R.L.
Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, sau sa distribuiti continutul acestui website in scop comercial fara a avea acordul nostru prealabil.
Macrostar Services S.R.L isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

5. Publicarea de informatii de catre utilizator
Macrostar Services S.R.L permite utilizatorilor inregistrati sa posteze diferite materiale (text, fotografii, materiale video sau comentarii), precum si gazduirea lor.
Aceste posturi vor necesita aprobare si verificare prealabila din partea unui administrator al website-ului.
Macrostar Services S.R.L nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale.
Veti fi singurul raspunzator de materialele postate.
Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu fie obscene, pornografice sau amenintatoare, care sa instrige la ura sau discriminare, materiale ofensive la adresa etniei, rasei, religiei sau orientarii sexuale, materiale care sa violeze vreo lege in vigoare sau materiale publicitare.
Macrostar Services S.R.L va inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii fara avertisment prealabil iar contul utilizatorului care a postat materialele ce incalca aceste conditii va fi suspendat pe o perioada nedeterminata.
Macrostar Services S.R.L isi rezerva dreptul de a verifica si decide daca materialele postate incalca sau nu Termenii si Conditiile.

Sunteti constient si de acord ca postand materiale pe acest website, acordati Macrostar Services S.R.L toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, inchirierea, imprumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu si realizarea de materiale derivate. Macrostar Services S.R.L permite folosirea acestor materiale doar in interes personal, informational si non-comercial.

6. Limitarea raspunderii
Macrostar Services S.R.L nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele puse la dispozitia dvs. sunt pur informative.

7. Acceptarea termenilor si conditiilor
Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.
Prin utilizarea acestuia ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate in aceasta pagina.

8. Politica de confidentialitate
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale.
Macrostar Services S.R.L nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

 

E-mail:office@macrostar.ro